Timanttikiteenpuisto, Vantaa 2021

Vantaan Kivistössä sijaitseva Timanttikiteenpuisto on toiminnallinen ja urbaani puisto, jonka läpi virtaa monipuolinen hulevesiuoma. Kapea puisto on sovitettu saumattomasti yhteen viereisten Aurinkokiven koulun pihan, Lipunkantajanpuiston sekä puistoon rajautuvien tonttien kanssa.

Vaakunatori, Espoo 2021

Espoon keskuksessa sijaitseva Vaakunatori on suunniteltu houkuttelevaksi ja toiminnalliseksi julkiseksi ulkotilaksi, jonka keskelle on sijoitettu Vesa-Pekka Rannikon suurikokoinen veistos. Tavoitteena on, että Espoon uutta keskusaukiota reunustavat kolmelta sivulta uudisrakennukset, jotka yhdessä Vaakunatorin kanssa muodostavat edustavan kokonaisuuden ja nostavat aluekeskuksen imagoa.

Kramerinlehto, Helsinki 2020

Näkymä Oy laati Kulosaaressa sijaitsevan Kramerinlehdon puiston restaurointisuunnitelman. Puiston peruskorjaus valmistui kesällä 2020.

Töölönlahden puisto, Helsinki 2016

Töölönlahden puisto on 8,5ha suuruinen puistoalue Helsingin ytimessä. Töölönlahden rantaan rajautuva puisto muodostuu tapahtuma-alueesta, leikkipaikasta, laajoista nurmikentistä ja niitä reunustavista taskupuutarhoista.

Vuolteentori, Tampere 2017

Koskikeskuksen ja Tammerkosken välissä sijaitsevan Vuolteentorin innoituksen lähteenä toimivat Verkatehtaan kehräämön lankarullat, joiden muoto toistuu torin kiveyspinnassa. Tori toteutettiin vuonna 2014 järjestetyn kutsukilpailun voittajatyön pohjalta. Vuolteentori on vuoden ympäristörakenne 2018.

Fazer Oy visitor Center, Vantaa 2016

Näkymä Oy suunnitteli Fazer Oy:n uuteen vierailukeskukseen liittyvät viher-, pysäköinti ja liikennealueet. Alueen erikoisuutena on raaka-ainepuutarha, jossa kasvatetaan Fazer Oy:n tuotteissa käytettäviä raaka-ainekasveja. Hankeelle myönnettiin Vantaan Kehäkukka-palkinto 2017.

Kivistön keskustan kadut ja aukiot, Vantaa 2011-2016

Kivistö on kehäradan varrelle rakentuva Vantaan uusi kaupunginosa ja aluekeskus. Näkymä Oy vastasi Kivistön keskusaukioiden - Topaasiaukion ja Safiiriaukion sekä niihin liittyvien katujen miljöösuunnittelusta.

Kansalaistori, Makasiinipuisto ja Eero Erkon katu 2017-2019

Oodin, Kiasman ja Musiikkitalon kainalossa sijaitseva Kansalaistori ja Makasiinipuisto valmistuivat kesäkuussa 2019. Ensisijaisesti tapahtumakäyttöön suunnitteltu alue korvaa paikalla aikaisemmin sijainneen tilapäisen puiston.

Maarianmaanpuisto, Helsinki 2013-15

Maarianmaanpuisto on Viikin ampumaradan laaksossa sijaitseva Viikinmäen kaupunginosan uusi keskuspuisto. Puistoon on rakennettu mm. leikkipaikka, pelikenttä ja mittava hulevesien viivytysjärjestelmä. Puiston I toteutusvaihe valmistui 2016.

Kaanaankadun yhteispiha,2012

Kaanaankadun yhteispiha toimii kolmen hallinnollisesti erillisen asuintalon yhteisenä pihana Helsingin Arabianrannassa. Rakennukset ja piha voittivat korttelin suunnittelusta järjestetyn kutsukilpailun vuonna 2008 ja piha sai kunniamaininnan VÄRI13 kilpailussa.

Heinäpuisto, Tampere, 2012

Tampereen Heinätorin kupeessa sijaitseva Heinäpuisto uudistettiin käyttämällä monilajisia koristeheinäistutuksia.

Håkansbölen kartanopuisto, Vantaa 2012

Håkansbölen kartanopuisto ja päärakennus peruskorjattiin entiseen loistoonsa. Hankkeelle myönnettiin Vantaan kehäkukka-palkinto 2012.

Pakkasmäen kesäteatteri, Espoo, 2014

Näkymä Oy suunnitteli Espoon Pakkasmäen kesäteatterin puurakenteisen rinnekatsomon, esiintymislavan ja näyttämörakenteet.

Väinö Linnan puisto, Tampere, 2016

Amurin kaupunginosassa sijaitseva Väinö Linnan puisto toteutettiin vuonna 2015 järjestetyn kutsukilpailun voittajatyön pohjalta.

Nupurinkartanon pitkospuut ja lintutorni, Espoo, 2016

Nupurinkartano on uusi luonnonläheinen asuinalue Espoossa. Viheralueille suunniteltiin lähivirkistystä ja ulkoilua palveleva kevyen liikenteen reittiverkosto. Uusia reittejä, kosteikon ylittävät pitkospuut ja Nupurinjärven rannan lintutorni toteutettiin vuosina 2015-16.